Stonesavond goed bezocht.

Het was weer gezellig druk tijdens de achtste Stonesavond. Rond 21.15u werd de avond geopend door Henny Hermans en Mario van Boxtel met een eerbetoon Rien Schouten. Rien, een van de 3 initiatief nemers van de Stonesavond, is afgelopen zomer op 49 jarige leeftijd plotseling overleden. Met enkele foto’s, een korte toespraak en de videoclip “Wild Horses” van de Stones werd Rien herdacht.

Even later was het tijd voor het optreden van de Jammin’Fools. Enkele uren van te voren hadden ze via Facebook bekent gemaakt dat dit hun laatste optreden zou worden. Zeer jammer, want deze jonge zeer belovende band gaf echt een perfect optreden. Met nummers van o.a. Eric Clapton en AC/DC zetten zij de zaal naar hun hand. Dat Teun Zwaans ook overweg kan met een mondharmonica liet hij horen in het nummer “Let’s stick together” van Brian Ferry.

Toen werd het tijd voor de Glimmer Twins, de hoofdact van deze avond. Even waren er wat problemen met de microfoon tijdens openingsnummer nummer “Start me up”, maar deze werden snel verholpen. Sommige bezoekers vonden het jammer dat enkele grote hits zoals “Satisfaction” en “Sympathy voor de devil” niet werden gespeeld, maar de echte Stones fan kwamen  goed aan hun trekken met nummers als “Let it Bleed” en Little red rooster” om er maar een paar te noemen. Na de toegift “It’s only rock & roll” kunnen we weer terugkijken op een geslaagde achtste Stonesavond.