Onze zesde Stonesavond was weer fantastisch!

Mede door jullie, het plubliek, was onze Stonesavond weer een enorm succes. Maar natuurlijk ook door Cor en Dincy, Marleen en Nikusia en niet te vergeten Urban Jungle. Ondanks het feit dat gitarist Wiliam, na de eerste set, ziek naar huis is gegaan was hun optreden geweldig mooi. We hebben van diverse bezoekers complimenten gekregen. Onder de bezoekers waren ook leden van The Specs en Heart of Stone. Dit waarderen wij enorm jongens!

Ook Marleen en Nikusia brachten een geweldige show. Een aantal trouwe fans was speciaal voor hen gekomen. Klasse, en dit voor meisjes van 14 jaar!

Cor en Dincy kwamen, mede door het eerste podium optreden van Cor, niet helemaal uit de verf. Maar ja, ga er maar staan. Toch mijn petje af voor hen.

Bij het laatste nieuws hierlangs staan enkele links naar videoclips van het optreden van Urban Jungle en Marleen & Nikusia zodat je hun optreden nog eens terug kunt zien. Ook kun je nog wat foto's bekijken.

Volgend jaar organiseren we beslist weer een Stonesavond. Hou onze site in de gaten voor de datum, zodat je er volgend jaar weer bij kunt zijn.

Tot volgend jaar!