Tiende stonesavond met 3 podia en 6 bands

 

Op zaterdagavond 29 maart 2014 staat alweer de tiende Stonesavond op het programma in Soos Plock te Volkel. Deze jubileum editie is groter van opzet dan andere jaren. Op 3 podia treden totaal 6 bands op. Stones muziek voert uiteraard de boventoon. Daarnaast is er ook veel  aanverwante muziek te horen.

 

De line-up is nog niet definitief, maar enkele namen zijn reeds bevestigd. Zo is het zeker dat The Specs wederom aanwezig zijn. The Specs, die dit jaar hun 50jarig jubileum vieren, stonden in 2009 al op de Stonesavond. Toen nog zonder gitarist Mari v.d. Bogaard. Naast Gerrit van Ras zal ook Jack van de Crommenacker enkele nummers zingen, waarbij Gerrit het drumstel bemand.

 

In het Stonescafe kunt u luisteren naar Spider and the fly. Deze uit 2 personen bestaande band zijn rasechte Stones fans. Ze brengen een repertoire van louter Stones nummers Bekende Stones hits worden afgewisseld met minder bekende bluesnummers uit de afgelopen 5 decennia.

 

Als afsluiter staat Sticky Fingers op het podium. Voor de echte Stonesfan zeker een aanrader. Deze Rolling Stones tribute band uit Duitsland staat normaal voor een publiek van 2000 personen of meer. Omdat ze graag wat meer naamsbekendheid in Nederland krijgen, spelen ze nu in Plock voor een kleiner publiek.

 

Meer informatie over de andere bands volgt later.

 

De zaal is open vanaf 19.00u. De eerste band vangt aan om 20.00u. De entree bedraagt 7,50 in de voorverkoop en 10 aan de kassa. U vindt Soos Plock aan de Brabantstraat 6 te Volkel.