Black & Blue

bestaat uit zes doorgewinterde rockmuzikanten die samen – schrik niet – heel ruim honderd jaar ervaring met het spelen van coverversies van nummers van The Rolling Stones op het podium zetten. En  daar een enthousiasme in leggen alsof het allemaal gisteren is geschreven.

 

Een ‘gig’ van  Black & Blue garandeert Stonesmuziek zoals die bedoeld is: opzwepend, met die speciale spanning die hoort bij een goed Stonesconcert en die er voor zorgt dat publiek van 15 tot 55 jaar steeds weer de zaal op de kop zet!

 

Een Stonesmuziekfeest met Black & Blue organiseren is niet moeilijk:

Voor wie een zaal, een podium en een enthousiast publiek van liefhebbers van de muziek van The Rolling Stones te bieden heeft is een contactje via de eigen Website van Black & Blue of via telefoonnummer 06-12992171 de kortste weg om een knallend optreden te plannen. Waarbij altijd gerekend mag worden op goed gespeelde Stonescovers, een show met vaart, een gedreven podiumact en een repertoire waarin naast alle bekende Stoneshits ook een groot aantal minder bekende nummers een plaats hebben.

 

Black & Blue bestaat uit:

Peter Kokke, gitaar; Erik Groenewoud, ook gitaar; Edo Casteel, toetsen; Mark Slingschröder, bas; Roderic Rosenkamp, drums en Peter Rutgers, zang.