PERSBERICHT

 

Black & Blue op derde Stonesavond

 

Volkel, mei 2006

Voor de derde keer organiseren 3 Volkelse Rolling Stones fans een Stonesavond in Café de Winkel in Volkel. Deze avond is op zaterdagavond 13 mei a.s. Het is wederom gelukt om een Stonescoverband te contracteren die aan de eisen van de organisatoren voldoet. Dit keer is de keuze gevallen op Black & Blue. Deze band uit Deventer bestaat uit 6 muzikanten. De band is ontsprongen uit het ter ziele gegane Instead of Stones waarmee de afgelopen 25 jaar in binnen- en buitenland werd gespeeld. Ze spelen vanaf september 1997 onder de naam Black & Blue. Een nieuwe gitarist en toetsenist bliezen de band nieuw leven in.

 

Verder zijn er deze avond diverse Stones videobeelden op 2 schermen te zien, is er weer en prijsvraag en zal de favoriete Stones top 5 gedraaid worden. De rest van de tijd is er natuurlijk veel Stones muziek te horen.

Met de het optreden van “de echte” Rolling Stones in het verschiet zal het zeker wederom een prachtige avond worden. Bezitters van een kaartje van het Stones concert op 30 juli in de Arena in Amsterdam kunnen zich inschrijven voor de busreis naar dit concert, dat bij voldoende belangstelling georganiseerd wordt.

Café de Winkel is te vinden tegenover de kerk in Volkel. Aanvang 20.30u, entree gratis.

Kijk voor meer informatie op de site www.stonesavond.nl.