Stonesavond

Hammerite

Nieuwe band rond frontman/zanger Jim van de Elzen. Met naast Jim, Frank Huvenaars en Jeroen van Lieshout gitaar Edje Hermkens bas, en Dirk Beekmans drum. Hammerite speelt classic rock, met een setlist waar de grootste hits van echte gitaarhelden in voorbij komen: AC/DC, Deep Purple, Judas Priest, CCR en the Ramones. Maar ook Cream en de Dire Straits ontbreken niet. Als Jim zijn bluesharp niet vergeten is spelen ze ook Midnight Rambler van de Stones.

Stolen Moments
Stolen Moments is een rhythm & bluesband uit Gemert/Veghel. Ze vinden het geweldig om bekende, maar ook minder bekende nummers te spelen waar ze veel voeling met hebben. Zoals o.a. Faraway eyes, It´s not easy (Stones), Jigsaw puzzle blues (Fleetwood Mac) of Sittin`in the rain (John Mayall). Ook de afwisseling van stevig en ingetogen spreekt ze erg aan. Jong en oud verstaan elkaar prima in deze band. Contact met publiek is het belangrijkste en is gauw gelegd. Stolen Moments zijn: Pieter van den Elsen - zang/gitaar, Bart van der Kemp - sologitaar/zang, Frans van der Horst - drum/zang en Joost van der Hagen - bas/zang.

JPK Band
Bluesrock trio JPK band is opgericht in 2000 door Jan Pieter Kuijten. In 2002 hebben ze hun eerste album “Knife an Gun” uitgebracht. Naast eigen nummers speelt deze Rhythm & Blues band ook covers van o.a. Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Elvis Presley en Chuck Berry. Dus er zal ongetwijfeld ook wel een nummer voorbij komen dat ook door de Stones gecoverd is. JPK Band zijn Jan Pieter Kuijten – Vocals/Guitar, Frank Strokap – Bass en Jan Keuter – Drums.

Undercover
Stones coverband Undercover stond in 2013 ook op de Stonesavond. Toen speelde ze de zaal plat. Undercover weet met hun open en toegankelijk optreden hun eigen enthousiasme aan het publiek over te brengen. Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers herkenbaar zonder een kopie van de Rolling Stones te zijn. Undercover is: JanS zang/mondharmonica, Lucien gitaar/zang, Eerko gitaar/zang, Jan bas/zang, Sander drums en Ad keyboard.

The Blackhawks

The Blackhawks bestaan uit Eric (Gitaar en zang), Adrie (Mondharmonica en zang), Peer (Drums) en Ton (Basgitaar). Deze 4-mans Rhythm&Blues band uit Eindhoven en Boxtel zitten middenin hun midlifecrisis maar zijn éen bonk dynamiek, fantastisch om te zien, kei vet om te horen.

Max Verbeek
De Volkelse Max is slechts 12 jaar oud en zal o.a. Sympathy for the Devil en enkele andere nummers ten gehore brengen en daarbij zichzelf begeleiden met zijn akoestische gitaar.hoi@stonesavond.nl
Postbus 56
5408 ZH Volkel

copyright © stonesavond.nl