Stonesavond

30 mrt 2024
Geslaagde avond.

De 18de Stonesavond mag weer als geslaagd in de boeken. Ondanks dat er minder bezoekers waren dan gedacht was het gezellig druk. Velen vonden het mooier doordat ze iets vrijer tussen de podias konden bewegen. Ook veel lof was er voor de kwaliteit van de optredende bands. De complimenten vlogen ons om de oren. We hopen jullie allen weer te zien op onze 19de Stonesavond op 29 maart 2025. Hieronder nog een kleine foto impressie. Later meer.

17 mrt 2024
Plock is normaal bereikbaar


De Brabantstraat, waar Plock aan ligt, is wegens werkzaamheden aan beide zijden afgesloten. Plock is echter gewoon bereikbaar, ook met de auto. Soms staan er mensen bij de afsluiting. Als je zegt dat je naar Plock gaat dan mag je er zo door. Als er niemand staat kun je gewoon doorrijden. Dit geldt voor beide zijden. Uw navigatiesysteem zal waarschijnlijk de route naar Plock via de Maatseheistraat en/of de Biesthoekstraat aangeven. Dit kan ook, maar is niet noodzakelijk.

Ben je Stonesliefhebber, zorg dan dat je op tijd binnen bent. No Expectations, de eerste band die om 19.40u gepland staat, heeft namelijk de setlist boordevol met Stones nummers staan. Om 20.20u begint de eerste Stonescoverband, Dolby Band, en om 21.00u beginnen ook Spider and de Fly aan hun eerste Stones set. Dus volop Stones muziek in de vooravond!

De achttiende Stonesavond is op 23 maart 2024. Aanvang 19.30u zaal open om 19.00u. Het adres van Soos Plock is Brabantstraat 6, 5408 PS te Volkel.20 mrt 202417 mrt 2024
Informatie update

Hallo muziekvrienden,

Nog een kleine week en dan is het zover: De 18de Stonesavond.
Heb je nog geen tickets? Scoor nog snel je tickets via het menu tickets.
Als het je niet lukt om tickets online te bestellen of je wil liever contant betalen stuur dan een mail naar mario@vbv.nl.

Wegomlegging
De Brabantstraat, waar Plock aan ligt, is wegens werkzaamheden aan beide zijden afgesloten. Plock is echter gewoon bereikbaar, ook met de auto. Soms staan er mensen bij de afsluiting. Als je zegt dat je naar Plock gaat dan mag je er zo door. Als er niemand staat kun je gewoon doorrijden. Dit geldt voor beide zijden. Uw navigatiesysteem zal waarschijnlijk de route naar Plock via de Maatseheistraat en/of de Biesthoekstraat aangeven. Dit kan ook, maar is niet noodzakelijk. Hou onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

De achttiende Stonesavond is op 23 maart 2024. Aanvang 19.30u zaal open om 19.00u. Het adres van Soos Plock is Brabantstraat 6, 5408 PS te Volkel.

Wij hebben er zin in, jullie ook?
.


15 mrt 2024
Het programmablaadje
Dowload hier in PDF

14 mrt 2024
Stonesavond in Brabants Dagblad30 jan 2024
Tickets vanaf heden online te koop

Vanaf heden zijn de tickets voor de 18de Stonesavond online te koop. Kies in het menu voor tickets.


29 jan 2024
Extra band aan line-up toegevoegd

De gelegenheidsband ElperPresley zal tijdens de 18de Stonesavond een kort optreden verzorgen met een aantal nummer van Elvis Presley.


18 jan 2024
Eindelijk is het programma voor de 18de Stonesavond compleet

Nadat eerst de Blues Daddies zich afmelde vanwege gezondheidsproblemen moest ook Sticky Fingers afzeggen wegens medische redenen.
Maar gelukkig hebben we 2 goede vervangers gevonden in Stonescoverband Dolby band en Spider and the Fly.

Hou deze site in de gaten er volgt snel meer.


26 jul 2023
Eerste namen 18de Stonesavond bekend

Op de 80ste verjaardag van Mick maken we de eerste 3 bands van de 18de Stonesavond bekend:

Sticky Fingers
Sticky Fingers traden al in 2004 op tijdens onze 1ste Stonesavond. Ze staan garant voor pure, rauwe en authentieke Stones muziek.

The Happy Stones
The Happy Stones, opgericht in 2017, hebben in Ben een frontman die qua beweging en stem niet onderdoet voor Mick Jagger.

Route 66
De 6-koppige band Route 66 speelt naast diverse Stonesnummers ook ander classic hits uit de jaren 60 en 70.

Hopelijk tot ziens op
23 maart 2024
Henny, Mario en Jos27 mrt 2023
Geslaagde zeventiende Stonesavond

Het zou zomaar een nummer van Herman Brood kunnen zijn, Dead Flowers. Het werd dan ook door Yada Yada gebracht als eerbetoon aan de Stones. Want Stones nummers werden er deze avond toch het meeste gespeeld. Vooral natuurlijk door Exile en The Specs, maar ook door Toff en Blue Rock&co. Blaftand bracht nummers die zomaar op de CD Blue & Lonesome van de Rolling Stones zouden kunnen staan.

Zaterdagavond 25 maart 2023 stond weer in het teken van de Rolling Stones. In Soos Plock te Volkel was de zeventiende Stonesavond. Toen Blue Rock & co om 19.30u in de tent begon te spelen was de tent al aardig vol. Iets later begon ook Blaftand aan hun set in de zaal en Toff in het Stonecafé.

Om 21.30u was het tijd voor Yada Yada. Frontman Stick, lookalike van Herman brood, benadrukte dat hij beslist geen Herman pretendeert te zijn. Ze brachten alle bekende nummers van Herman Brood & his Wild Romance zoals o.a. Never be Clever, Saturdaynight, Sleepin’ Bird en Dope Sucks. Ook Still Believe, geschreven door Bertus Borgers en deze avond vertolkt door Boris van der Lek op saxofoon, kon natuurlijk ook niet ontbreken.

Om 23.45u was het tijd voor Exile. Deze Stones tribute band bewees echt dat ze TV waardig zijn. Bekende hits zoals Jumping Jack Flash, Midnight Rambler, Satisfaction en Sympathy For The Devil kwamen langs. En Worried about you werd nog extra op de setlist gezet omdat de organisatie dit nummer zo mooi vond. Mike Vos toonde zich als een waardig vervanger van Mick Jagger.
Dank je wel voor alle vrijwilligers van Plock en buurtvereniging Schadron, zonder hen was deze avond niet mogelijk geweest.

Noteer alvast
23 maart 2024 in je agenda voor de achttiende Stonesavond.

Henny, Jos en Mario


15 mrt 2023
Stonesavond in Udens Weekblad.9 mrt 2023
Yada Yada met speciale gast saxofonist Boris van der Lek.
Boris van der Lek (57) is een van de meest spelende saxofonisten in Nederland. Op zijn vijftiende bezoekt hij voor het eerst North Sea Jazz en raakt hij gefascineerd door de saxofoon. Hij maakt zich het instrument eigen door mee te spelen met platen uit de grote jazzcollectie van zijn vader.
De veelzijdige muzikant speelt vervolgens onder meer in The Boulevard Of Broken Dreams en het dooruit voortkomende de Houdini’s, The Gangbusters, Zappaband Cuccurullo Brillo Brullo en in de bands van Herman Brood, Hans Dulfer, Jules Deelder (Trio Me Reet), Golden Earring en Livin’Blues. Hij speelde o.a. op Parkpop, North Sea Jazz en Pinkpop.
Aangemoedigd door Jules Deelder schreef hij een boek over zijn leven ‘Gebit zonder eind’. Kortom Boris heeft wat te vertellen!Hier samen met Jules Deelder13 jan 2023
Kaartjes nu ook bij voorverkoopadressen te koop

Vanaf heden zijn de entreekaartjes voor de zeventiende Stonesavond ook te koop bij de bekende voorverkoopadressen:

De Paerdestal, Hulstheuvel 40a 5404 PP Uden. Voor info: www.paerdestal.nl
Openingstijden:
Ma t/m do en za 9.00u tot 17.00u
Vrij 9.00u tot 20.00u

Van Boxtel Elektro, Koperslagerstraat 2a, 5405 BS Uden, 0413-273559. Voor info: www.vbv.nl
Openingstijden:
Ma t/m vrij 8.00u tot 17.00u
Za 9.00u tot 13.00u
Of Nieuwstraat 28A te Volkel na telefonische afspraak met
Mario van Boxtel 06-51234922.

Coolfeestje, Frontstraat 1N, 5405 AK Uden, info: www.coolfeestje.nl.

Henny Hermans, Heuvelstraat 20, Volkel telefoon 06-20829180.

Jos van den Elzen, Vijfhuizerweg 5 te Uden na telefonische afspraak 06-36212770.

Voor het reserveren van tickets kunt u ook een mail sturen naar
kaartjes@stonesavond.nl. U krijgt dan een retourmail met de instructies hoe u kaartjes kunt reserveren.

Tot ziens op 25 maart 2023, aanvang 19.00u.
Henny, Mario en Jos13 jan 2023
Kaartjes zijn reeds per mail te bestellen

Kaartjes voor de 17de Stonesavond zijn reeds via
kaartjes@stonesavond.nl te bestellen. Deze dienen dan per bank betaald te worden. Stuur een mail naar dit mailadres en u krijgt een retour mail met instructie.
De kaartjes zijn z.s.m. ook af te halen via de bekende verkoopadressen.


13 jan 2023
Line up zeventiende Stonesavond compleet

De line-up voor de Stonesavond op 25 maart 2023 in Soos Plock te Volkel is compleet. Headliner is de Stones tribute band
Exile. De band is bekend geworden door het SBS programma The Tribute – Battle of the bands. Ze speelde o.a. Brown Sugar, Paint it Black, Honky Tonk Women en You can’t always get what you want. Deze nummers zijn allemaal nog terug te kijken. Het programma gepresenteerd door Gerard Ekdom beleeft op dit moment een tweede seizoen. Cesar Zuiderwijk en Spike van Direct zijn hier o.a. de juryleden. Het programma wordt uitgezonden op zaterdagavond.

Naast Exile staat er met
Yada Yada een tweede topband op het programma. Yada Yada is een Herman Brood tribute band. Ze stonden vorig jaar al op het programma, maar moesten op het allerlaatste moment afzeggen vanwege gezondheidsproblemen van frontman Stick. Stick is weer helemaal klaar voor een spettert optreden.

Ook
The Specs hadden wegens gezondheidsproblemen vorig jaar afgezegd, maar nu zijn ze er weer bij. Alom bekend in Uden en omstreken zullen zij een set neerzetten met veel Stones nummers.

Blues liefhebbers komen zeker aan hun trekken.
Blaftand zal te spits afbijten in de tent en beschikt over een frontman die de blues uitstraalt, met de blues harp constant in de aanslag. Blue Rock & co zal in de zaal de spits afbijten. Dit is een nieuwe blues/rock band met mannen hoofdzakelijk uit Volkel.

Toff, een samensmelting van de bands Dutch Roses en Recall, zullen doorlopend in het Stonescafe optreden. Ze brengen zeker verschillende Stones nummer ten gehore.


7 jul 2022
Busreis en concert geslaagd


Na op 13 juni reeds aanwezig te zijn geweest in de Arena was het verplaatste Stones concert op 7 juli 2022 en de busreis ernatoe zeer geslaagd.
17 mei 2022
Enkele plaatsen vrij in de bus naar de Arena


De busreis naar het concert van de Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam op 13 juni 2022 gaat door.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus meld je aan!

We hebben 2 opstapplaatsen:

- 14.30u Gemert, Komweg nabij het Kerkepad bij de bushalte. Verzamelen bij Café Gij&Ik of bij bushalte.
- 15.00u Volkel op het Schakelplein. Verzamelen bij Eeterij Antonius (Lily) of op Schakelplein.

De bus vertrekt weer huiswaarts een half uur na einde concert.
De bus is voorzien van een toilet. We verkopen in de bus blikjes bier, cola en flesjes water.
De kostprijs van deze busreis bedraagt 25€ per persoon. Graag van tevoren betalen.
Er zijn nog enkele plekken over. Dus als je interesse hebt om mee te gaan stuur dan een mail naar mario@vbv.nl.

Met vriendelijke groet,
Henny Hermans
Jos van den Elzen
Mario van Boxtel
Stonesavond.nl4 apr 2022
Aftermovie:
21 mrt 2022
Vandaag in het Brabants Dagblad:
20 mrt 2022
Stonesavond als vanouds
De zestiende stonesavond afgelopen 19 maart is wederom goed verlopen. Ondanks het feit dat er iets minder bezoekers waren als eerdere jaren is het toch weer een geslaagde avond geworden. De tent liep al aardig vol toen Hammerite begon te spelen. Ze brachten o.a. Sad Sad Sad en Midnight Rambler van de Rolling Stones. Even later starte Stolen Moments in het Stonescafé, voor deze gelegenheid omgedoopt tot Voodoo Lounge, aan hun eerste set. Ze hadden lekker gespeeld, aldus zanger Pieter, in een fijne ongedwongen sfeer. Toen Max Verbeek aan zijn set begon stond de Voodoo Lounge aardig vol. Jammer dat de 12 jarige Max last van zijn stem had. Intussen speelde in de zaal The Blackhawks. De energie van deze mannen in zwarte pakken spatte eraf. De op het laatste moment ingevallen JPK band maakte er in de tent een prachtig optreden van. Frontman Jan Pieter, de naamgever van de band, is een meester op de gitaar. In de zaal werd het tijd voor de headliner van de avond: Undercover. Deze tribute band van de Rolling Stones bewees weer eens dat ze een van de betere Stonescoverbands van Nederland zijn.

Graag tot ziens op devolgende Stonesavond op 25 maart 2023.


17 mrt 2022
Busreis naar Amsterdam
Bij voldoende belangstelling willen wij op 13 juni een busreis vanuit Volkel naar het Stones concert in de Johan Cruijf Arena regelen. Een mogelijke extra opstapplaats is Gemert. Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar hoi@stonesavond.nl met daarin het aantal personen die mee willen reizen. Als er voldoende interesse is kunnen we de kosten kenbaar maken en kun je definitief beslissen of je meegaat. Let op, je dient zelf voor een kaartje voor het concert te zorgen. Mogelijk hebben we ook nog enkele veldkaarten beschikbaar. Laat ook even weten via boven genoemd mailadres of je daar interesse in hebt.


16 mrt 2022
JPK band vervangt Yada Yada
Wegens ernstige gezondheidsproblemen van zanger Stick zijn helaas Yada Yada verhinderd. We hebben in de
JPK band een waardige vervanger gevonden.
Bluesrock trio JPK band is opgericht in 2000 door Jan Pieter Kuijten. In 2002 hebben ze hun eerste album “Knife an Gun” uitgebracht. Naast eigen nummers speelt deze Rhythm & Blues band ook covers van o.a. Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Elvis Presley en Chuck Berry. Dus er zal ongetwijfeld ook wel een nummer voorbij komen dat ook door de Stones gecoverd is. JPK Band zijn Jan Pieter Kuijten – Vocals/Guitar, Frank Strokap – Bass en Jan Keuter – Drums.

Het goede nieuws is dat we Yada Yada wel alvast vast hebben kunnen leggen voor de zeventiende stonesavond op 25 maart 2023.

6 mrt 2022
Max Verbeek
Max Verbeek, een 12 jarig talent uit Volkel, is toegevoegd aan de line-up. Max speelt tussen de sets van Stolen Moments enkele nummers, waaronder sympathy for the Devil, op zijn akoestische gitaar.


21 feb 2022
The Blackhawks vevangen The Specs
The Specs zijn wegens omstandigheden verhinderd. We hebben echter een prima vervanger gevonden: The Blackhawks.
The Blackhawks bestaan uit Eric (Gitaar en zang), Adrie (Mondharmonica en zang), Peer (Drums) en de Ton (Basgitaar). Deze 4-mans Rhythm&Blues band uit Eindhoven en Boxtel zitten middenin hun midlifecrisis maar zijn éen bonk dynamiek, fantastisch om te zien, kei vet om te horen.


21 feb 2022
De zestiende Stonesavond op 19 maart 2022 gaat door.
Op de valreep, na 2 jaar zonder stonesavond, wordt deze dan toch weer georganiseerd. En dit voor de zestiende keer. Zorg dat je erbij bent op zaterdagavond 19 maart 2022 in Plock, Brabantstraat 6 te Volkel.
Na een paar keer verhinderd zijn ze uiteindelijk weer present op deze Stonesavond. En dan hebben we het natuurlijk over
The Specs. Hun optreden zal doorweekt zijn van de Stonesnummers, maar ze zullen ook andere nummers uit de glorietijd van de Stones ten gehore brengen.
Hammerite is een nieuwe Volkelse band rondom frontman Jim van de Elzen. Ze zijn kort voor de Coronatijd opgericht en hebben dus nog niet veel gelegenheid gehad om op te treden. Ze spelen classic rock en daarom zal een Stones nummer zeker niet ontbreken.
In het Stones café spelen
Stolen Moments meerde sets. Deze mannen uit Gemert en Veghel brengen de meer gevoelige nummers. Daarbij zitten uiteraard ook Stonesnummer.
Een buitenbeetje op de Stonesavond is
Yada Yada. Dit is een Herman Brood tributeband. Frontman Stick, die veel gelijkenis vertoond met Herman Brood, is ook een Stonesfan. In 2017, tijdens een Rolling Stones concert in de Arena, is al de basis gelegd voor dit optreden. Yada Yada staat garant voor een optreden vol Rock&Roll met de mooiste nummer van Herman Brood and his Wild Romance.
Als afsluiter betreed Stones coverband
Undercover het podium. Undercover heeft al bewezen een ware afsluiter te zijn. Al is het alleen maar om het feit dat zij een vast ritueel bij het nummer Honky Tonk Woman op de Stonesavond hebben ingevoerd. De vaste bezoekers van de Stonesavond weten waar we het over hebben.
De zaal is open om 19.30u.
Kaartjes (á 10€ in de voorverkoop en 12,50€ aan de kassa) zijn te koop bij Van Boxtel Elektro, De Paerdestal, Coolfeestje en Plock, of door een mail te sturen naar kaartjes@stonesavond.nl.
Kaartjes gekocht in 2020 voor de gecancelde Stonesavond zijn nu nog geldig.

Kijk ook op onze
Facebook-pagina of op Instagram.

8 okt 2021
Undercover
Stones coverband Undercover is aan de line-up toegevoegd. Undercover is een van de betere Stonescoverbands en ze staan garant voor een rauw en puur optreden zoals de Stones dit ook zelf doen. Undercover bestaat al vanaf 1984 en sinds 2004 met leadzanger Jan, die als geen ander het publiek bij het optreden weet te betrekken.

4 okt 2021
De eerste bands zijn reeds geboekt voor de stonesavond op 19 maart 2022.

Trost kunnen we melden dat Yada Yada weer toegezegd heeft om op te treden.Meer informatie volgt snel.
28 sep 2021
Op 28 september 2021 hebben we onze nieuwe website gelanceerd.
24 aug 2021
Charlie Watts op 24 augustus 2021 op 80 jarige leeftijd overleden.Hier Charlie Watts op Pinkpop in 2014
maart 2021
Zestiende stonesavond gaat wederom niet door.
Volgende stonesavond is gepland op 19 maart 2022
12 mrt 2020
Zestiende stonesavond afgelast

Geachte muziekliefhebber,

Door de wettelijke bepaling van de overheid betreffende het coronavirus zijn we genoodzaakt om de Stonesavond op 28 maart 2020 niet door te laten gaan.

Het is wettelijk bepaald dat evenementen met meer als 100 personen t/m 31 maart niet door mogen gaan, dus dit laat ons geen keuze. Wij betreuren dit ten zeerste.

We willen deze avond niet verzetten naar een ander moment, maar dit jaar overslaan. Onze volgende Stonesavond is op 27 maart 2021.

Kaartjes die verkocht zijn blijven geldig voor 27 maart 2021. Mocht je toch liever je geld terug ontvangen dan mag je het kaartje inleveren op de plek waar je het gekocht hebt. Hier krijg je de waarde van het kaartje in geld terug. Personen die hun kaartje via de bank betaald hebben krijgen sowieso hun geld teruggestort.

Wij hopen op uw begrip en zien jullie graag op 27 maart 2021

Henny Hermans
Jos van de Elzen
Mario van Boxtel

en het gehele team van Soos Plock
Ouder Nieuws:

Voorverkoop kaartjes start 25 januari

Line-up 2020 bekend

Volkel.nl

Kliknieuws

Info bands

Timetable 2019

Kaartverkoop gestart

Promomovie Stonesavond 2019

Aftermovie Stonesavond 2018

Infoblaadje 2018

Timetable 24 maart 2018

Voorstellen bands 2018

Voorverkoop kaartjes 2018 gestart

Promo video Stonesavond 2018

Vierde band ook bevestigd

Sticky Fingers op 14de Stonesavond

Busreis naar Gelredome Arnhem

Video: The Blackhawks - Nadine

Programma 2017

Download hier het programma blaadje

Download hier de timetable 2017

Voorverkoop kaartjes Stonesavond 2017

Wild Horses - Tumbling Dice

Urban Jungle - Let spend the night together

Urban Jungle- Honky Tonk Woman versie 2

Informatie over de bands

Download hier de timetable

Promofilm Stonesavond 2016

Voorverkoop kaartjes start op 20 februari

Programma 2016

Nieuwjaarsgroet

Videoclip Lucid Dreams

Korte omschrijving bands

Interview Skyline Radio

Timetable 2015

Programma Stonesavond 2015

Lucid Dreams ipv 32Blues

Voorverkoopadressen Stonesavond 28 maart 2015

Elfde Stonesavond op 28 maart 2015

Informatie busreis Pinkpop

Videoclips Sticky Fingers - Start me up

Download timetable

Kaartjes tekort of over?

Met de bus naar Pinkpop

Line-up Stonesavond 2014

Voorverkoopadressen

10de Stonesavond groots opgezet

Noteer alvast in uw agenda: 10de Stonesavond op 29-3-2014

Hoe mooi kan het zijn: Video en foto's 9de Stonesavond

Spandoek hangt weer

Voorverkoop kaartjes

Stones in Londen en New York!

9de stonesavond op 23 maart 2013

Videoclip Jammin' Fools met Highway to Hell

Videoclip Glimmer Twins met Dead Flowers

Verslag Stonesavond 2012

Fotos Stonesavond 2012

Setlist Glimmer Twins

2 april Stonesdag op Radio 2

Het aftellen is begonnen

Stonesavond in de media

Glimmer Twins stellen zich voor

Voorverkoop start 15 maart

Achtste Stonesavond

Mick en Keith in cafe Piepers in Volkel

Mick en Keith in Volkel

In memoriam Rien Schouten

Medeoprichter Rien Schouten overleden

Mick en Keith doen Uden aan

Videoclip The Faithfull's - Satisfaction

Videoclip The Stolling Rones - Time is on my side

Videoclip The Stolling Rones - You cant always get..

Programma 2011

Voorverkoop entreekaarten gestart

The Faithfull's in voorprogramma

Rolling Stones dag in Eindhoven op 30-01-2011

Stolling Rones op 7de Stonesavond

Mick en Keith in Venhorst gesignaleerd

Brian Jones en de club van 27

Verslag zesde stonesavond

Videoclip Marleen & Nikusia - Wild Horses (soundcheck)

Videoclip Marleen & Nikusia - Angie

Videoclip Urban Jungle - Out of control

Videoclip Marleen & Nikusia - Wild Horses

Videoclip Urban Jungle - Route 66

Videoclip Urban Jungle - You can't always get what you want

Videoclip Urban Jungle - Jumping Jack Flash (vernieuwd)

Stonesavond T-shirt te koop

Nieuw reclamebord

Spandoek is opgehangen

Voorverkoop kaartjes

Urban Jungle op onze 6de stonesavond

Optreden The Doors expierience

The Specs met The spider and the fly

The Specs met Dead Flowers

Meer Freshmakers

The Specs live op Stonesavond in Plock

The Freshmakers met Brown Sugar

Geslaagde avond

Voorproefje: Specs met Walking the dog

Voorverkoop kaartjes

Informatie over The Specs

Programma 5de Stonesavond bekend

Aankondiging 5de Stonesavond in Udens Weekblad

Vijfde stonesavond op 4 april 2009

Sticky Fingers op RTL4

Bo Diddley overleden

Busreis gaat niet door

Nog kaartjes te koop

Busreis naar Stones concert 8 juni

Urban Jungle op warming-up party

Stonesavond 2007 en busreis

Ex-Bintangs zanger Gus Pleines overleden

The Rolling Stones - A Bigger Bang World Tour 2007

René gestopt met café de Winkel....

Stones weer met 5 man....

Het concert van 31 juli.....

Nog 2 veldkaartjes te koop....

Busreis gaat definitief door!...

Concert Arena verzet...

Laatste nieuws over concert in Brussel..

Verslag stonesavond 2006...

Interview Sky-Line Radio.....

Persbericht Stonesavond 2006.....

Interview Sky-Line Radio.....

Persbericht Stonesavond 2006.....

Met de bus naar de Stones.....

Black and Blue op 3de Stonesavond...

Vraag en aanbod Stones tickets....

Rolling Stones 30 juli in Arena...

Harry v/d Ven terug uit USA van Stonesconcerten...

Uitzending RTL4 protest Arena...

Foto's Sticky Fingers in Zeeland....

Rene van Cafe de Winkel op Plockpop...

Nieuwe Stones cd.....

Stones tekening...

Sticky Fingers in Rhodos..

Sticky Fingers in Zeeland...

Setlijst....

Geslaagde avond...

Stones in 2006 in Europa............
hoi@stonesavond.nl
Postbus 56
5408 ZH Volkel

copyright © stonesavond.nl